Här kan ni spela in er egen musikvideo - otroligt kul att spela upp på festen! I musikvideo alternativet "LIVE" filmas festföremålet och övriga deltagare under låtinspelningen i studiomiljön. I musikvideo alternativet "GREENSCREEN"  filmas festföremålet och övriga deltagare till en greenscreen som man sedan lägger olika  bakgrunder på. En video är absolut det roligaste sättet att presentera inspelningen på vid festen efteråt.

Så här går det till:

1. Boka Studiotid 
Klicka här för att komma till vår online bokning
 eller maila till oss på info@studioinspelning.com.

2.Välj låt
Kolla igenom vår låtlista och välj vilken låt ni vill spela in.

3.Inspelningsdagen
När ni kommer till studion börjar vi med att tillsammans öva till bakgrundsmusiken. När alla känner sig tillräckligt säkra på text och melodi är det dags att påbörja själva inspelningen. Hon/han går då in i ett separat ljudrum där mikrofon och text finns uppställt.

Vi andra iakttar händelseförloppet igenom ett glasfönster. Man kan ta om tills all text och melodi finns på plats. Det kan också vara kul om övriga deltagare sjunger med och spelas in på refrängen efter vi spelat in artisten. En egen text om festföremålet till någon av våra bakgrunder brukar också bli bra och kul.

4.Musikvideo-filmning
Inspelningen filmas och klipps sedan ihop med musiken. I musikvideo "Greenscreen" alternativet filmas både låtinspelningen och sedan separat videofilmning till en greenscreen. Kom ihåg att inte använda gröna kläder vid inspelningen!

5.Redigering, Mixning & Webpublicering.
När inspelningen är klar görs slutmixen och därefter skickas låten via mail som mp3 eller .wav, som ni får innan ni går. Det filmade materialet redigeras sedan i efterhand och levereras senast en vecka efter inspelningen via dropbox eller nedladdningslänk. Filmfilen är förberedd och komprimerad för att kunna laddas upp på YouTube.